fbpx

Fiaba baby

Stopnja udobja

Velikost

,

Višina

Otroci uživajo v spanju, saj jih popelje v čarobni svet sanj. Zato je podjetje Magniflex ustvarilo edinstveno linijo Fiaba, pravljica, ki otrokom omogoča spanje na ležišču, izdelanem iz povsem naravnih materialov, ki so nežni do njihove kože in hkrati zagotavljajo idealno oporo njihovemu rastočemu telesu.

Garancija

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

A. Prevleka
Podloga je na obeh straneh ležišča različna. Ena stran je izdelana iz viskoze, zaradi katere je ležišče mehko in svilnato na otip ter zagotavlja dodatno odvajanje toplote, kar spodbuja dihanje. Na drugi strani pa zračna 3D vlakna spodbujajo kroženje zraka v ležišču. Poseben 3D obodni trak povečuje zračnost. Za popolno higieno je prevleka popolnoma odstranljiva in pralna.

B. Oblazinjenje
Oblazinjenje iz hipoalergenih vlaken zagotavlja dodatno udobje vso noč.

 

C. Stopnja udobja
Masažni postopek Eliosoft (5 cm) nudi poseben občutek za 5 predelov telesa, obnavlja mikrocirkulacijo in izvaja stalno masažo med počitkom, kar zagotavlja neprekinjen občutek dobrega počutja in udobja.

D. Osnovni sloj
Plast Elioform (5 cm) zaradi svoje pene visoke gostote, torej mikrocelične strukture zagotavlja trdnejšo in ortopedsko podporo hrbtenici.

Zračna 3D vlakna

Viskozna stran oblazinjenja

Eliosoft

Elioform

 

 

 

 

<

Prednosti

Odstranljiva prevleka

Certifikati

Reviews

Bodi prvi ocenjevalec “Fiaba baby”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja