fbpx

Cotton Deluxe Wave

119 

Stopnja udobja

Velikost

Vzglavnik Cotton Deluxe Wave je izdelan iz naravnih vlaken, ki zagotavljajo kar največjo sprostitev, vratu in ramen, hkrati pa skrbno upošteva smernice za varstvo okolja. Zaradi dvojne višine ponuja dve vrsti možnosti za počitek. Certifikat GOTS, ki ga je izdal Inštitut za etično in okoljsko certificiranje, dokazuje, da so tkanine, uporabljene za izdelavo vzglavnika, ekološke in izdelane z velikim spoštovanjem do okolja.

Garancija

3 years
Kategorija:

A. Prevleka Prevleka iz ekološkega bombaža je hladna in mehka na otip ter zagotavlja maksimalno zračnost. Ta tkanina je 100-odstotno ekološka in izboljšuje naravne funkcije telesa z uravnavanjem bioritma med spanjem. Poleg tega jo je mogoče preprosto odstraniti in oprati.

B. Higiensko pregrinjalo Ščiti notranji sloj, kar povečuje higieničnost vzglavnika.

C. Notranjost Notranjost iz anatomskega materiala geomemory, ki je bil ustvarjen kot kombinacija materiala memoform in naravnih materialov, se izredno preprosto prilagaja obliki telesa. Oblika dvojnega vala se odlično prilega naravni liniji vratu in nežno razbremenjuje zadnji del glave, tako da nudi pravo oporo ramenom in vratnemu delu hrbtenice.

D. Izdelava Zračna zasnova vzglavnika zaradi luknjičastega srednjega sloja zagotavlja popolno zračnost ter optimalno razpršitev vlage in toplote.

 

Organic cotton

Organic cotton

Geomemory

Geomemory

Naravno zračno

Odstranljiva prevleka

Certifikati

Reviews

Bodi prvi ocenjevalec “Cotton Deluxe Wave”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja